top of page

HFC-konferanse: Menneskets rolle i nye teknologier og driftskonsepter

Oppdatert: 9. aug. 2023

Møte i HFC-forum onsdag 26.og torsdag 27.april ved Møretanken hos Norsk Maritimt Kompetansesenter (NMK) i Ålesund, Borgundvegen 340.


Flere bransjer og næringer har i økende grad fått fjernstyring og automatisering som en del av driften sin – hvilke problemstillinger og utfordringer reiser seg da? Vi setter søkelys på at utviklingen i teknologi må følges tett av innsikt om både mennesket som skal interagere med teknologien og organisasjonene som skal forvalte og drifte teknologien for å ha sikker og robust drift.

Foredragene holdes av industrielle aktører, forsknings- og undervisningsinstitusjoner, internasjonale eksperter, og miljø som har erfaring med ny teknologi med vekt på menneskelige og organisatoriske faktorer som Equinor, VARD, Kongsberg Maritime, Sjøfartsdirektoratet, NTNU, UiO, Halogen og Avinor m.fl.

Rombestilling til avtalepris (NOK 1495) ved Thon Hotell Ålesund gjøres via påmeldingsskjemaet fram til 31. mars. Etter denne datoen må rom bestilles av den enkelte ved å sende mail til alesund@olavthon.no eller på tlf: +47 70 10 20 80.

Merk at den enkelte er ansvarlig for å gjøre opp hotellrommet selv og gjøre eventuelle endringer/avbestillinger. For å være med må man betale inn medlemsavgift eller møteavgift, som dekker lunsj, middag og kopi av presentasjonene som holdes samt annet relevant materiale.

Medlemsavgiften (ekskl. mva) er pr år – dekker to møter:

  • 25.000 for bedrifter med mer enn 15 ansatte (dekker 3 deltakere på årets to møter)

  • 12.500 for bedrifter med under 15 ansatte (dekker 2 deltakere på årets to møter)

Møteavgiften (ekskl. mva) er pr. møte:

  • 6.500 kr pr møte for ikke-medlemmer (dekker 1 deltaker på ett møte)

  • Studenter deltar gratis i møtet, men må betale for middag dersom de vil delta på den.

Medlemsavtale, informasjon og publikasjoner om HFC kan finnes på WEB-siden: http://www.hfc.sintef.no


17 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page