top of page

tir. 25. des.

|

Frokostwebinar

Veien frem mot autonomi i de norske havnæringene

- en bransjekartlegging av komersielle muligheter, utfordringer og behov; i dag og inn i fremtiden.

Veien frem mot autonomi i de norske havnæringene
Veien frem mot autonomi i de norske havnæringene

Tid og sted

25. des. 2035, 08:30 – 26. des. 2035, 10:00

Frokostwebinar

Om arrangementet

Hvordan vil veien frem mot mer autonome løsninger påvirke og transformere norske havnæringer, deres driftsmåter, verdiskapning og kunnskapsbehovet til de som er involvert?

Norsk havnæring er flinke til å bruke ny teknologi, men vi må også være gode på mer enn teknologi. Konkurransen globalt blir tøffere, spesielt når det gjelder å skalere og kommersialisere løsninger innen autonomi.

Arbeider du innen havbaserte næring og er berørt av autonom teknologi og løsninger, enten nå eller i fremtiden? Vi håper du kan sette av 5 minutter til å besvare en kort spørreundersøkelse.

Din deltakelse er viktig for MIDAS-prosjektet. Du hjelper oss med å utvikle tiltak for å styrke kompetansen og kapasiteten for autonomi i den norske havindustrien. Samtidig bidrar du til å dele innsikter og forbedre næringens forståelse av muligheter og utfordringer på tvers av bransjer i dette prosjektet.

Resultatene fra spørreundersøkelsen og intervjuer med bransjefolk vil bli delt i et frokostwebinar onsdag den 25 oktober. 

Som takk for at du deltar, vil du i tillegg til webinaret få en mer utdyppende rapport med ferske og verdifulle bransjeinnsikter tilsendt per e-post.

Klikk her for å åpne spørreundersøkelsen:  https://eggs-design.typeform.com/to/tCIQMlmW

Agenda

  • 0830 Velkommen (5 min) v/ Espen A. Jørgensen
  • 0835 Vegard E. Hovstein, CEO, Maritime Robotics (15 min) - TBD
  • 0850 Foredragsholder 2 - TBD (15 min)
  • 0910 Presentasjon av bransjekartlegging v/ Espen A. Jørgensen & Georgina (30 min)
  • 0940 Q&A - paneldiskusjon med input fra tilhørere (20 min)
  • 1000 Slutt

Undersøkelsen er gjennomført av EGGS Design i regi av MIDAS - mennesket i fremtidens havromsoperasjoner. Et kompetanse- og kapasitetsløftprosjekt støttet av Norges Forskningsråd. Partnere i prosjektet er bl.a. NTNU, Digital Norway og Ocean Autonomy Cluster.

Del arrangement

*Du vil få anledning til å delta på webinar etter å ha fullført undersøkelsen. 

bottom of page